Týchto 5 znamení by sa malo pripraviť na EXTRÉMNE ŤAŽKÉ chvíle: Ktorý mesiac v roku ich tak veľmi potrápi?

Život je ako sínusoida, raz ste hore a inokedy dole, ale negatívne správy sa nikdy nepočúvajú dobre. Niektoré znamenia zverokruhu sú ...
  • Zdroj: Getty/Thanumporn Thongkongkaew

Život je ako sínusoida, raz ste hore a inokedy dole, ale negatívne správy sa nikdy nepočúvajú dobre. Niektoré znamenia zverokruhu sú však negatívnejšie ako iné. Práve o tých bude reč.

Radšej o tom vedieť dopredu. Podľa astrológov z Astro Fame je Panna "najnešťastnejšie" zo všetkých znamení, pretože sa "obávajú každého malého zvratu osudu", preto často premeškajú dobré príležitosti. Panna sa cíti komfortne len pri plnej kontrole situácie.

Tieto 3 znamenia doslova priťahujú TOXICKÝCH ľudí: Ste to vy? Pozrite sa pravde do očí a nenechajte sa zneužívať! Zobraziť článok

Lenže veci často u týchto maximalistov nefungujú tak dobre, ako si vysnívali, hoci mali dobre pripravené plány. Hlavne december 2023 bude pre Panny náročným mesiacom. Vážne zmeny majú nastať v oblasti lásky, pre ľudí narodených v tomto znamení bude ťažké nájsť ten „pravý“ náprotivok, nakoľko sa sú veľmi prieberčiví.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});