Nosíte šperky, ktoré sa vám hodia? Spoznajte svoj TYP TVÁRE a vyťažte zo svojej krásy maximum, presne ako tieto SLÁVNE ženy!

Pri investovaní do šperkov je potrebné zvážiť veľa faktorov, od tónu pleti a účesu až po samotný módny vkus. A potom je tu ešte niečo.

Pri investovaní do šperkov je potrebné zvážiť veľa faktorov, od tónu pleti a účesu až po samotný módny vkus. A potom je tu ešte niečo.

Fotogaléria

Tvar tváre je ďalšou dôležitou vecou. Ak ten svoj dokonale poznáte, správne kúsky môžu nielen vyzdvihnúť vašu krásu, sebavedomie, ale môžu tiež zmierniť akékoľvek nedokonalosti.

Ilustračná fotografia.
Baby, nebuďte na smiech: Toto sú CHYBY, vďaka ktorým pôsobí váš outfit LACNO, aj keď možno nie je Zobraziť článok

Určite sa nájdete v jednom z nasledujúcich piatich tvarov: oválny, dlhý, okrúhly, srdcový alebo hranatý. Ak váhate, stiahnite si vlasy dozadu tak, aby boli úplne mimo vašej tváre a nakreslite obrys svojej tváre v zrkadle pomocou zmazateľného pera.

Oválny tvar

Oválna tvár je najširšia okolo čela a spánkov a je o niečo dlhšia ako široká, so zakrivenou bradou. Najlichotivejšie šperky pre vás sú tie, ktoré sa vyhýbajú ďalšiemu predlžovaniu. Uprednostnite kratšie náhrdelníky pred dlhými a vyberte si puzety alebo krátke náušnice, ktoré padajú tesne nad bradu, aby vytvorili ilúziu šírky okolo čeľuste. Inšpirujte sa herečkou Umou Thurman.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});