Horoskop na tento týždeň: Vodnár sa môže bezhlavo zamilovať. Ktorému znameniu vyjdú fantasticky všetky plány?

Možno nebude všetko také pekné, ako to môže vyzerať. Ale treba si vychutnať každú chvíľu v živote a nezabudnite, po daždi vždy vyjde ...
  • Zdroj: Getty/Liudmila Chernetska

Možno nebude všetko také pekné, ako to môže vyzerať. Ale treba si vychutnať každú chvíľu v živote a nezabudnite, po daždi vždy vyjde slnko. A aký bude váš týždeň, to sa dozviete z nášho horoskopu.

Býk

Vzťahy: Z toho najmenej príjemného vás môžu vytiahnuť skvelí priatelia, ba aj vaši najbližší. Stačí len prijať poskytnuté slová útechy, láskavé ubezpečenie o lojalite, skutočné pochopenie. Ako budete pristupovať k iným, takí oni budú voči vám.

Peniaze - práca: Ponaprávajte chyby, ktorých ste sa nevedomky dopustili. Napokon sa vám plány na celý týždeň vydaria. Budete sa musieť dosť snažiť, ale vedenie vaše snahy ocení. Víkend venujte rodine a svojim záľubám.

Zdravie: Nejaké rozčarovanie sa dotkne i vašej kondície, ale vážnejšie vás neohrozí. Budete mať však otupenú pozornosť, preto zúrivo nejazdite autom, prípadne si vedľa seba posaďte niekoho psychicky zdatného. Cez víkend športujte.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});