Horoskop na tento týždeň: Vodnár sa môže bezhlavo zamilovať. Ktorému znameniu vyjdú fantasticky všetky plány?

Možno nebude všetko také pekné, ako to môže vyzerať. Ale treba si vychutnať každú chvíľu v živote a nezabudnite, po daždi vždy vyjde ...
  • Zdroj: Getty/Liudmila Chernetska

Možno nebude všetko také pekné, ako to môže vyzerať. Ale treba si vychutnať každú chvíľu v živote a nezabudnite, po daždi vždy vyjde slnko. A aký bude váš týždeň, to sa dozviete z nášho horoskopu.

Baran

Vzťahy: Nakoľko dokážete nájsť s inými spoločnú reč, nemusíte sa obávať, že by ste nenašli aj podporu. Problémom môžu byť nižšie postavení ľudia s prehnane priamočiarym myslením. V súkromí vás čaká láskyplné pochopenie, pekné večery, možno koncert.

Peniaze - práca: Nebudete vedieť, čo presne chcete dosiahnuť. Mali by ste si upraviť predsavzatia podľa zákonov triezvej reality. Ešte stále by ste dokázali dokončiť, čo ste pred niekoľkými dňami začali. Cez víkend by vám dobre padol nejaký "úlet" hoci aj do inej krajiny.

Zdravie: Imunita vám evidentne dá najavo, že potrebuje novú “náplň”. Netreba fajčiť ani ignorovať signály vlastného tela; pripravte si mrkvovú šťavu, podbeľový čaj, eukalyptový kúpeľ. Nájdite si čas na hodinku plávania cez víkend na turistiku.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});