Horoskop na tento týždeň: Na Škorpióna čaká vášnivý víkend, ale NAJŤAŽŠÍ týždeň mesiaca budú mať tri znamenia

Pozor na zákernosti v práci, aj na neúprimných kolegov. Aj v láske sa môže počas týždňa všeličo pokaziť, no skúste zmierniť konfliktné ...
  • Zdroj: Getty/Kharchenko_irina7

Pozor na zákernosti v práci, aj na neúprimných kolegov. Aj v láske sa môže počas týždňa všeličo pokaziť, no skúste zmierniť konfliktné situácie úsmevom. A čo vás ešte čaká tento týždeň? Z horoskopu sa dozviete.

Býk

Vzťahy: Veľa priateľov/priateliek vás poteší, posunie dopredu novými myšlienkami. Zistíte, že sú stále na svete ľudia, s ktorými môžete počítať nech sa deje hocičo. S milovaným človekom si občas urobíte krásny večer, možno pôjdete do divadla.

Peniaze - práca: Menej oduševnene sa venujte kulinárskemu umeniu, kto sa prejedá, zvyčajne trpí. Najlepšie bude, ak sa v ničom nepretrhnete, a v práci i doma porobíte len to, čo je nevyhnutné. Sústreďte sa na všetko, čo vás teší a posúva dopredu. Myslite i na zábavu.

Zdravie: Vydarí sa vám všetko, na čo si spomeniete, či pôjde o namáhavé duševné alebo fyzické zaťaženie ako napríklad dlhá a náročná jazda autom. Mnoho zvládnete, niečo posuniete správnym smerom. K tomu pridajte vitamíny a dostatok vody.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});