Horoskop na tento týždeň: Na Škorpióna čaká vášnivý víkend, ale NAJŤAŽŠÍ týždeň mesiaca budú mať tri znamenia

Pozor na zákernosti v práci, aj na neúprimných kolegov. Aj v láske sa môže počas týždňa všeličo pokaziť, no skúste zmierniť konfliktné ...
  • Zdroj: Getty/Kharchenko_irina7

Pozor na zákernosti v práci, aj na neúprimných kolegov. Aj v láske sa môže počas týždňa všeličo pokaziť, no skúste zmierniť konfliktné situácie úsmevom. A čo vás ešte čaká tento týždeň? Z horoskopu sa dozviete.

Baran

Vzťahy: Budete sa musieť zodpovedať polovičke, o čo presne vám ide, prečo ste napríklad nedodržali daný sľub, no najhoršie je, že ho/ju ničím neobmäkčíte a môžete všetko i stratiť. Vo výhode budú tí, ktorí odišli na hory alebo majú iný program.

Peniaze - práca: Najlepšie bude, ak sa v ničom nepretrhnete, a v práci i doma porobíte len to, čo je nevyhnutné. Niektoré veci vyznejú tajomne, no nezaoberajte sa nimi. Snažte sa lepšie porozumieť sami sebe i svojmu najbližšiemu okoliu. Neprovokujte konfliktné situácie.

Zdravie: Vzťahová kolízia sa môže odraziť na dýchaní, môže nastať i porucha krvného tlaku. Nezabudnite na dýchacie cvičenia alebo kúpeľ v soli z mŕtveho mora. Ničím sa extrémne nezaťažujte a pite dostatok vody. Spln vás vyčerpá.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});