Horoskop na tento týždeň: Jednému znameniu bude ŠŤASTIE priať najmä v láske. Ale prečo sa dostanú Blíženci do NEPRÍJEMNEJ situácie?

Čaká na vás veľmi pozitívny týždeň! Príjemné posedenia s priateľmi, zábava a milé prekvapenia. Niektoré znamenia si však musia dávať ...
  • Zdroj: Getty/skynesher

Čaká na vás veľmi pozitívny týždeň! Príjemné posedenia s priateľmi, zábava a milé prekvapenia. Niektoré znamenia si však musia dávať pozor na zbytočné konflikty. Prečítajte si týždenný horoskop, dozviete sa viac.

Baran

Vzťahy: Priatelia vás môžu milo prekvapiť, mnohí dáte prednosť posedeniu s dobrou spoločnosťou, od pondelka budete piecť koláče, pripravíte aj nejaký "maškrtný nápoj", Kresťania začnú oslavovať ukrižovanie Krista.

Peniaze - práca: Niektorí sa oddajú niekoľkodňovému pôstu, iní si urobia zo sviatku normálne pracovne dni, čo zase nebude žiadna výhra. Skúste myslieť na niečo výnimočné, pozvite si starých priateľov a tešte sa zo života.

Zdravie: Niektorí sa oddajú niekoľkodňovému pôstu, iní si urobia zo sviatku normálne pracovne dni, čo zase nebude žiadna výhra. Skúste myslieť na niečo výnimočné, pozvite si starých priateľov a tešte sa zo života.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});