Pseudospiritualita alebo BOOM DUCHOVNA? Manifestácia vám môže zaistiť šťastie, ALE! Naozaj to funguje?

Manifestovať znamená, že využívate silu vašich pozitívnych myšlienok a pomoc vesmíru na to, aby sa niečo, čo naozaj chcete, stalo skutočným ...
  • Zdroj: Getty/AntonioGuillem

Manifestovať znamená, že využívate silu vašich pozitívnych myšlienok a pomoc vesmíru na to, aby sa niečo, čo naozaj chcete, stalo skutočným a hmatateľným. Podľa učiteľky jogy a koučky Sophie Thora to však nie je až také jednoduché.

Celý proces manifestácie je vec vnímania a konania. Zoraďujete si svoje pocity, myšlienky a činy. Ale ak nebudete konať podľa svojho želania, nebudete sa naďalej aktívne zúčastňovať na procese a nevyužijete príležitosti, šťastie vám do lona len tak nepadne. 

Ste s partnerom ŠŤASTNÁ? Bingo! 4 veci, ktoré sa naučíte len v kvalitnom vzťahu. Pri bode 2 budete musieť zatnúť zuby Zobraziť článok

Ako na to:

Krok 1: Najprv si premyslite, čo by ste chceli manifestovať.
Krok 2: Odpovedzte si na otázku: Aký to bude pocit, keď túto vec dosiahnem? 
Krok 3: Prebúdzajte v sebe tento pocit a svoju túžbu každý deň, a to všetkými svojimi zmyslami. Vizualizujte si vaše sny. A potom už len pozorujte, ako vám to zmení váš život.
Krok 4: Napokon celú vec konkretizujte. Spýtajte sa sama seba: Aké kroky môžem vo svojom živote aktívne podniknúť, aby som sa priblížila k cieľu?

Základnou myšlienkou manifestácie je: "Postavím svoje myslenie pred vlastné obmedzenia a predstavím si veci, ktoré chcem, a nie veci, ktorých sa bojím."

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});