Veľké tajomstvo ŠÉFKUCHÁROV: S týmto trikom rozmrazíte čokoľvek do 10 minút. A bez pomoci mikrovlnky!

V dnešnom uponáhľanom svete je takmer nemožné naplánovať si každý jeden krok detailne. Inak tomu nie je ani v kuchyni.

V dnešnom uponáhľanom svete je takmer nemožné naplánovať si každý jeden krok detailne. Inak tomu nie je ani v kuchyni.

Fotogaléria

Ako na to:

  • Dva nerezové hrnce umiestnite bezpečne do umývadla. Jeden z nich otočte hore dnom.
  • Mrazené mäso, ovocie, zeleninu, alebo čokoľvek, čo chcete rozmraziť, vložte do vreciek na zmrazovanie.

Sú potraviny, ktoré do mrazničky NEPATRIA, inak si zbytočne urobíte škodu a OHROZÍTE svoje zdravie: Pozrite sa na zoznam! Zobraziť článok

  • Druhý hrniec naplňte horúcou vodou a umiestnite na mrazené potraviny. V závislosti od ich štruktúry, na roztavenie nebudete potrebovať viac ako 10 minút.
  • Znie to neuveriteľne, ale funguje to. Stále však platí, že rozmrazené mäso sa už nikdy opätovne nezmrazuje! 

Viete, ktoré potraviny neskladovať v chladničke? Tieto tam NEPATRIA, zhoršuje sa im textúra, chuť a strácajú prirodzenú vôňu Zobraziť článok

  • Počas tavenia sa na povrchu mäsa môžu množiť baktérie a ak ho znova zmrazíte, po opätovnom rozmrazení môže predstavovať hrozbu. Ak sa vám zdá, že máte mäsa priveľa, spracujte ho a po uvarení alebo upečení vám v chladničke vydrží aj niekoľko dní.

Pozrite si video, ako na to:

 

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});