Pripravte si čokoládový krém z cíceru a datlí: Lahodnú a ZDRAVÚ pochúťku máte na stole do 15 minút!

Prečo musí byť dobré vždy nezdravé? A naozaj musí? Čokoládový krém vyrobený z cíceru a datlí s kvalitným kakaovým práškom vás dostane ...

Prečo musí byť dobré vždy nezdravé? A naozaj musí? Čokoládový krém vyrobený z cíceru a datlí s kvalitným kakaovým práškom vás dostane - chuťou aj výživovými hodnotami!

Fotogaléria

Postup: 

• Cícer najskôr sceďte, premyte a dobre vysušte.

• Rúru predhrejte na 220 stupňov (horný / spodný ohrev).

• Cícer pečte v rúre 10 minút alebo kým nebude príjemne orieškovo voňať.(Čím dlhšie budete cícer piecť, tým bude jemne oriešková vôňa intenzívnejšia. Nepečte ho však príliš dlho, inak bude príliš suchý.)

• Cícer rozmixujte na pyré so zvyšnými ingredienciami v mixéri, kým nevznikne krémová konzistencia.

• Ak je pre vás krém príliš suchý, jednoducho pridajte trochu horúcej vody.

• Pre väčšiu sladkosť pridajte viac datlí. Ak máte radi oriešky, nič vám nebráni pridať si ich do krému! Dobrú chuť.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});