Horoskop na tento týždeň: Blížencov vytočia hlúpe otázky. Iba jedno znamenie čakajú krásne chvíle naplnené šťastím, oddanosťou!

Hlúpe otázky, nezmyselné návrhy aj prekážky. Ale  čakajú vás aj stretnutia s priateľmi, príjemné rozhovory, pohoda. Prečítajte si, čo ...
  • Zdroj: Getty/Ales_Utovko

Hlúpe otázky, nezmyselné návrhy aj prekážky. Ale čakajú vás aj stretnutia s priateľmi, príjemné rozhovory, pohoda. Prečítajte si, čo všetko vás čaká ešte tento týždeň.

Býk

Vzťahy

Ak hľadáte súzvučnú dušu, ktorá by vás pochopila a vypočula, nebudete musieť ďaleko chodiť ani dlho hľadať; nájdete. V kolegiálnych vzťahoch ustúpite väčšine, no vzápätí pochopia, že sa zmýlili.

Peniaze - práca

Sústredíte sa na všetko, čo vám môže priniesť nejaký osoh. V zamestnaní niečo poupratujete, no vyhnete sa nepríjemnému účtovníctvu. Sudcovia sa budú tváriť unavene, advokáti otrávene. Najlepšie na tom budú všetci klienti.

Zdravie

Hoci budete stále svieži, vaše výkony nebudú svedčiť o mimoriadnej snahe presvedčiť okolie, ako sa dokážete prinútiť hoci k plávaniu alebo behaniu. Dobre urobíte, ak si povedzme v piatok urobíte očistný deň.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});