Horoskop na tento týždeň: Blížencov vytočia hlúpe otázky. Iba jedno znamenie čakajú krásne chvíle naplnené šťastím, oddanosťou!

Hlúpe otázky, nezmyselné návrhy aj prekážky. Ale  čakajú vás aj stretnutia s priateľmi, príjemné rozhovory, pohoda. Prečítajte si, čo ...
  • Zdroj: Getty/Ales_Utovko

Hlúpe otázky, nezmyselné návrhy aj prekážky. Ale čakajú vás aj stretnutia s priateľmi, príjemné rozhovory, pohoda. Prečítajte si, čo všetko vás čaká ešte tento týždeň.

Baran

Vzťahy

Nedovoľte, aby vás niekto otravoval a žiadal o bezvýznamnú pomoc, lebo tá sa odmietnuť nesmie, no vy toho máte na sebe priveľa. Radšej myslite na svojich blízkych a pripravte im pekný víkend. Ocenia to.

Peniaze - práca

Vo svojej rodine a blízkom okolí očakávajte nezmyselné prekážky. Možno vám pokazia náladu, napriek tomu všetky svoje plány zrealizujete na výbornú. Spoznáte niekoľko múdrych ľudí, no nemusíte sa preto opiť iluzórnymi sympatiami.

Zdravie

Vaša forma nebude extra výkonná. Zdá sa, že by ste sa mali pravidelne venovať niektorému energetickému cvičeniu, ako je jogový Pozdrav slnku alebo Pozdrav mesiacu. Pomohli by aj dýchacie cviky. V strave urobte zmeny, pite viac ovocných štiav.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});