Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Aká sexuálna POLOHA, taká osobnosť: Toto o vás prezrádza MISIONÁR či opačný jazdec. Fanúšikovia "lyžičky" u žien ZABODUJÚ

Človeka viete spoznať aj podľa preferovanej milostnej polohy. Áno, nie s každým sa pochopiteľne dostanete až tak ďaleko, ale skúste si ...

Človeka viete spoznať aj podľa preferovanej milostnej polohy. Áno, nie s každým sa pochopiteľne dostanete až tak ďaleko, ale skúste si porovnať, či sa nasledujúce riadky hodia na vášho partnera.

Fotogaléria

Jazdecká poloha

Už názov všetko napovedá, ale istota je istota. Muž leží na chrbte a žena tvárou k nemu „v sedle“ jazdí ako na mladom plnokrvníkovi. Milovníci „jazdectva“ sa radi ovládajú, a radi sú dominantní nielen vo vzťahoch. Vedia, čo od života chcú a urobia všetko, aby to dosiahli. Nevadí im ak sú stredobodom pozornosti, ono si to väčšinou radi užívajú.

Najlepšie sexuálne polohy podľa znamenia
Najlepšie sexuálne polohy podľa znamenia: Hviezdy napovedia, ako si TO užijete ešte viac! Zobraziť článok

Opačný jazdec

Jedná sa v postate o jazdeckú polohu, len s tým rozdielom, že žena je k partnerovi otočená chrbtom. Jej vyznávači majú radi slobodu a vášeň. V bežnom živote sú to dobrodruhovia, ktorí radi vyčnievajú z davu. Nikdy nie sú spokojní s tým, čo majú, vždy chcú viac.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});