To ZABOLELO! Kto koho poslal k vode bez prvého rande? Bieberovi dali košom dve krásky, Kidman na známeho šoumena ČAKALA MÁRNE

Láska bolí, a nevyberá si medzi bežnými či populárnymi smrteľníkmi. Všetci ju cítime rovnako, a jej stroskotanie trápi. Dvojnásobne, ...

Láska bolí, a nevyberá si medzi bežnými či populárnymi smrteľníkmi. Všetci ju cítime rovnako, a jej stroskotanie trápi. Dvojnásobne, keď sa to dostane na verejnosť.

Fotogaléria

Nicole Kidman vs. Jimmy Fallon

Po rozvode s hercom Tomom Cruisom sa austrálska herečka tak trochu zaľúbila do herca  Jimmyho Fallona, ktorý začal svoju kariéru ako komik. V roku 2002 ich spoločný priateľ priviedol Nicole k Jimmymu domov, kde sa cítila trápne, pretože si myslela, že Jimmyho vôbec nezaujíma. Celý večer očakávala, že ju požiada o telefónne číslo.

Nicole Kidman
Nicole Kidman dodržiava diétu, ktorá dovoľuje klobásy: Neveríte? Tu je návod, ako na to! Zobraziť článok

A rovnaké očakávania mala aj pri inej príležitosti na večierku v dome režiséra Davida Finchera. Neodišla s ostatnými, len čakala na Jimmyho, len aby ... a opäť nič.

Neskôr sa Nicole práve v Jimmyho šou v roku 2017 zdôverila a svoje zamilovanosti k nemu. On o tom nemal ani tušenie, a bol v úprimnom šoku, že vlastne mohol chodiť s krásnou Nicole Kidman.

Ako vidíte, ani celebrity to nemajú s láskou ľahké.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});