Horoskop na tento týždeň: Vodnár sa dočká pochvaly, Ryby vložia energiu do športu. Ktoré znamenie nemá hazardovať s láskou?

Ak sa dá, užite si zimné radovánky, večerné posedenia s priateľmi, nerozčuľujte sa. Tento týždeň prináša aj mnoho nečakaných prekvapení. ...
  • Zdroj: Pexels/Pavel Danilyuk

Ak sa dá, užite si zimné radovánky, večerné posedenia s priateľmi, nerozčuľujte sa. Tento týždeň prináša aj mnoho nečakaných prekvapení. Prečítajte si náš horoskop.

Blíženci

Vzťahy

Konflikty s príbuznými môžete zažehnať, ak zmeníte tému rozhovoru, ak sa k dotieravým poznámkam nevyjadríte alebo ak budete ignorovať "hodenú rukavicu" otravným človekom. Platí to i pre kolegiálne vzťahy.

Peniaze – práca

Prekvapia vás menšie nepríjemnosti, ktoré zapríčiní blízky človek. Takéto problémy riešte s triezvou hlavou; na nikoho netreba prenášať nervozitu alebo pocit neistoty. Svoje úlohy berte s plným nasadením.

Zdravie

Na pocity fyzickej únavy je najvhodnejší kúpeľ v soli z mŕtveho mora alebo v koncentrovanom odvare z levandule a ľubovníka bodkovaného. Po kúpeli by ste sa mali natrieť olivovým olejom a zabaliť sa do prikrývky.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});