Horoskop na tento týždeň: Vodnár sa dočká pochvaly, Ryby vložia energiu do športu. Ktoré znamenie nemá hazardovať s láskou?

Ak sa dá, užite si zimné radovánky, večerné posedenia s priateľmi, nerozčuľujte sa. Tento týždeň prináša aj mnoho nečakaných prekvapení. ...
  • Zdroj: Pexels/Pavel Danilyuk

Ak sa dá, užite si zimné radovánky, večerné posedenia s priateľmi, nerozčuľujte sa. Tento týždeň prináša aj mnoho nečakaných prekvapení. Prečítajte si náš horoskop.

Býk

Vzťahy

Rozumné by bolo myslieť na radostné maličkosti života, ale k tomu sa dostanete asi až vtedy, keď si svojou tvrdohlavosťou narušíte nejaký pre vás dosť dôležitý vzťah. S láskou rozhodne nehazardujte.

Peniaze – práca

Každá maličkosť vás vyvedie z miery, všetko vás rozčúli. Skúste športovo pristupovať k osobným neúspechom alebo k zmenám, ktoré si vyžiadajú rozličné náhody. Ak budú pre vás nové, doučte sa pravidlá.

Zdravie

Ak neholdujete kickboxu alebo netúžite po karate, nájdite si aspoň trochu času na vychádzku. Pookrejete, potešíte sa. Hoci je tento týždeň ako stvorený pre obrí slalom, neskúšajte sa stať obrami a robiť slalom, kde netreba.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});