Dámy, teraz zbystrite: Toto je najlepší vek NA VYDAJ podľa znamenia zverokruhu!

Povedať partnerovi svoje ÁNO je veľké gesto. Ale aj keď je vzťah láskyplný a intímny, mnohí sa k manželstvu nikdy neodhodlajú. Či už ...
  • Zdroj: Pexels/Soulseeker

Povedať partnerovi svoje ÁNO je veľké gesto. Ale aj keď je vzťah láskyplný a intímny, mnohí sa k manželstvu nikdy neodhodlajú. Či už tomu veríte, alebo nie, pri rozhodovaní, či do toho skočiť, môže zohrať zásadnú úlohu aj znamenie zverokruhu.

Lev
O Levoch je známe, že sú veľmi lojálni. Kým sú slobodní, užívajú si svoj single život a pocit, že sú stredobodom pozornosti. Až do 30-ky ich myšlienka na rodinu necháva chladnou, no v budúcnosti túžia vystrojiť veľkolepú svadbu. Jedným z dôvodov, prečo sa Lev neožení / nevydá skôr je, že v dvadsiatke na to jednoducho nemá dosť peňazí.

Znamenia, ktoré počas života dosiahnu najviac úspechov
Znamenia, ktoré počas života zarobia najviac peňazí: Patríte medzi ne? Zobraziť článok

Panna
Je organizovaná vo všetkom, čo robí, preto má svoj život naplánovaný veľmi skoro. Môj dom, moje dieťa, môj pes... Práca so zoznamom úloh vytvára veľký tlak, preto sa môže stať, že Panny prejdú uličkou už vo veku 20 rokov. Smutné je, že bez toho, aby si boli isté svojimi pocitmi...

Panny by si mali dať so sobášom pokoj až do polovice svojich 30. rokov. V zrelšom veku o svojich pocitoch vedia omnoho viac, vďaka čomu dávajú manželstvu väčšiu šancu na úspech.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});