Princ Harry úplne na dne: Za TOUTO KRÁSKOU ronil slzy a mal depresie. Vraj bola atraktívnejšia ako Meghan

Bolesť z rozchodu sa nevyhýba ani „horným desaťtisícom“. Postretlo to aj Harryho, ktorý kvôli nemu nemohol spávať, a bol psychicky a ...

Bolesť z rozchodu sa nevyhýba ani „horným desaťtisícom“. Postretlo to aj Harryho, ktorý kvôli nemu nemohol spávať, a bol psychicky a fyzicky vyčerpaný.

Fotogaléria

Do jeho života vstúpila v lete 2011, keď sa spamätával po rozchode s Chelsey Davy. Streli sa v bare, a ona ho svojou sviežou prítomnosťou „zotavila“ už pri prvom stretnutí.

Florence Brudenell-Bruce alias Flea  (bývalá britská modelka a herečka), dcéra obchodníka s vínom Andrewa Brudenella-Brucea. Krásna blondína princovi beznádejne ukradla srdce.

Divoch v princovi Harrym je mŕtvy! Zomrel vo chvíli, keď spoznal Meghan: Takto veľmi ho zmenila Zobraziť článok

Boli spolu niekoľko idylických týždňov, no jedného dňa sa všetko skončilo, keď Flea zavolala princovi s tým, že osem fotografov čaká vonku pred jej bytom. „Povedala, že je to ako byť pod 24-hodinovým dohľadom, ako nejaký zločinec. Bola naštvaná a plakala, potom povedala, že takto už ďalej nemôže,“ smutno si zaspomínal vo svojej knihe princ.

Viac fotiek krásnej Florence nádjete v našej galérii.

Zároveň sa Harry priznal k tomu, že rozchod s Fleou bol ten najhorší v jeho živote, po ktorom mal depresie a nemohol istý čas poriadne spať. Veľmi hlboko ho zasiahol. Niektorí starí kamaráti princa dodnes tvrdia, že Florence bola oveľa atraktívnejšia a príjemnejšia ako Meghan. 

Flea sa v júli 2013 sa vydala za Henryho Edwarda Hugha St Georgea. V lete 2014 sa im narodila dcérka Iris Lara. Po prekonaní popôrodnej depresie sa začala venovať výrobe keramiky.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});