Preferujete zdravý životný štýl? Potešte sa extra šťavnatým čokoládovým koláčom s čerešňami: Je bez CUKRU!

Čokoláda a čerešne? Skvelá dvojka! Tak skvelá, že sa jej ťažko nabažiť, predovšetkým v koláči.

Čokoláda a čerešne? Skvelá dvojka! Tak skvelá, že sa jej ťažko nabažiť, predovšetkým v koláči.

Fotogaléria

Ako na to:

Čokoládu nasekajte na drobno a odložte nabok. Rúru predhrejte na 180 stupňov a vysteľte formu papierom na pečenie.

V miske rozšľahajte maslo. Postupne pridávajte kokosový cukor a šľahajte spolu s vajíčkami a vanilkou do nadýchanej hmoty.

Vegan cheesecake podľa Márie Čírovej.
Čírovej cheesecake z mrazničky: Zdravá maškrta bez múky, mlieka a výčitiek! Zobraziť článok

Múku zmiešajte s práškom do pečiva a kakaom. Zmes vlejte do misky s tekutými ingredienciami a vymiešajte hladké cesto. Nasekanú čokoládu s čerešňami vmiešajte do cesta a vylejte do formy.

Pečte asi 50 minút a po vychladnutí koláč oblejte čokoládou alebo ozdobte celými čerešňami. Čerešne je možné v zozname ingrediencií vymeniť za iné ovocie, napríklad slivky alebo jablká.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});