Láska Heatha Ledgera opäť celá žiari: Po tehotenských kilách ani stopy, takto úchvatne vyzerala na Zlatých glóbusoch

Herečka Michelle Williams sa na tohtoročnom odovzdávaní Zlatých glóbusov objavila len niekoľko mesiacov po pôrode.

Herečka Michelle Williams sa na tohtoročnom odovzdávaní Zlatých glóbusov objavila len niekoľko mesiacov po pôrode.

Fotogaléria

Štvornásobná oscarová nominantka si za výkon vo filme The Fabelmans režiséra Stevena Spielberga vyslúžila nomináciu na najlepšiu herečku. Právom. V úlohe Mitzi Fabelman podala jeden zo svojich najpôsobivejších hereckých výkonov. 

Krajšia ako kedykoľvek predtým

42-ročná blondínka zvolila na červený koberec výraznú krémovú róbu so strieborným lemom, plisovanými volánikmi a vysokým rozparkom. Svoj look ozvláštnila iba jemnými šperkami v podobe jednoduchého náramku a visiacich náušníc. FOTO TU. 

Heath Ledger
Zúfalý a úplne vyčerpaný: Posledné dni Heatha Ledgera sprevádzala obrovská beznádej, týmto všetkým si prechádzal Zobraziť článok

Opäť šťastná

S divadelným režisérom Thomasom Kailom sa tešia z dvoch spoločných detí - bábätka a syna Harta, ktorého privítali v roku 2020. Herečka je tiež mamou dcéry Matildy (17), ktorú má so zosnulým hercom Heathom Ledgerom. FOTO Matildy uvidíte TU.

O svojom treťom tehotenstve prehovorila prvýkrát v máji minulého roku pre Variety: "Je to úžasné. Ako roky plynú, tak premýšľate, čo vám život ešte môže poskytnúť, alebo čo už nie. Je vzrušujúce zistiť, že niečo, čo chcete znova a znova, máte opäť k dispozícii.“ 

Pozrite si outfit Michelle Williams zo Zlatých Glóbusov 2023.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});