Anthony Delon opísal vzťah svojich rodičov, Alaina a Nathalie: Boli si veľmi blízki, jej odchodom sa otcovi zrútil celý svet!

Alain Delon mal viacero osudových vzťahov, no iba dva z nich sa skončili manželstvom. Prvou manželkou legendy francúzskeho filmu sa stala ...

Alain Delon mal viacero osudových vzťahov, no iba dva z nich sa skončili manželstvom. Prvou manželkou legendy francúzskeho filmu sa stala Nathalie Barthélémy, s ktorou má syna Anthonyho.

Fotogaléria

S Nathalie sa Alain stretol v 60. rokoch v nočnom klube. Anthony prvý kontakt jeho rodičov opísal takto: „Mama práve odchádzala domov, keď videla, že otec sedí na jej kabelke. Povedala mu: Mohol by si sa prosím postaviť?" Po Alainovom odvrknutí ho blondínka následne častovala vulgárnou nadávkou.

Ich zoznámenie síce nedopadlo najkrajšie, no na krásku hlboko zapôsobilo. „O deň neskôr by otec preniesol hory, len aby matku znovu videl," myslí si Anthony.

V roku 1964 sa dvojica dala tajne dokopy, malý Anthony sa narodil v septembri toho istého roku. „Povahovo si boli veľmi blízki. V jednom rozhovore sa otca opýtali, čo je hlavnou chybou jeho manželky. Odpovedal: jej hnev. Matky sa opýtali to isté, na čo odpovedala veľmi podobne – že otec sa rýchlo nahnevá a je strašidelný."

Alain Delon
Alain Delon nechce žiť: Nenávidím túto dobu, je mi z nej na vracanie Zobraziť článok

Pár snov sa rozviedol v roku 1969. Francúzska legenda pred synom neskôr priznala, že v tom momente sa mu rozpadol život. „Práve vtedy si uvedomil, že stratil všetko," prezradil Anthony. Psychicky na dne bol však aj v časoch, keď ho opustila druhá manželka, modelka a novinárka Rosalie van Breemen, s ktorou má dve deti – dcéru Anouchku a syna Alaina-Fabiena. Pokračovanie na ďalšej strane.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});