Ťažko chorý Bruce Willis a Demi opäť spolu: Pripravujú sa na sviatky, AHA na tú dojímavú fotku celej rodiny!

Ani rozvod ešte nemusí znamenať koniec dobrého priateľstva. Vo vzácnych prípadoch plných porozumenia a rešpektu to funguje.

Ani rozvod ešte nemusí znamenať koniec dobrého priateľstva. Vo vzácnych prípadoch plných porozumenia a rešpektu to funguje.

Fotogaléria

Aj keď sa možno vytratila z dávnych celebritných partnerov láska, tak staré priateľstvo nie. Inak si nemožno vysvetliť nový príspevok na Demiinom insta profile, kde k fotke oboch rodín napísala Sme RODINA!! Dostávame sa do sviatočnej nálady!“

Fanúšikom je veľmi sympatické, že dodnes udržiavajú blízky vzťah: „Toto tak milujem! Kiežby som sa mohla kamarátiť aj s mojím bývalým manželom. Tiež si želám, aby sme mohli byť stále rodina."

„Je to tak dobré, že vás vidím takto spolu. Je dobré vidieť, že sa aj Bruce usmieva, Boh vás žehnaj!"

„Toto je silný obraz o láske, úcte a jednote rodiny. To sa môže stať len vtedy, keď nad niekým nezvíťazí vlastné ego," 
napísali pod fotku.

Scout LaRue Willis
Dcéra Demi Moore sa s tým nekašle: Jej nový klip nie je pre deti! Zobraziť článok

Všetci sú veľmi radi, že Bruce má úsmev na tvári. Rodina aj priaznivci. Na jar 2022 mu totiž diagnostikovali vážne ochorenie afázia, čo je jazyková porucha, ktorá je najčastejšie spôsobená poškodením ľavej strany mozgu.

Viac fotiek bývalých manželov nájdete v galérii.

Pacient môže byť neschopný komunikovať, písať alebo rozumieť reči. Postihuje skôr starších ľudí, napríklad po mŕtvici. Práve spomínané ochorenie spôsobilo, že obľúbený akčný a komediálny herec skončil s bohatou kariérou.

Liam Neeson reaguje na diagnózu Brucea Willisa.
Liam Neeson o ťažko chorom kolegovi Bruceovi Willisovi: Moje srdce je s ním! Zobraziť článok

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});