Ako vytvoriť neprehliadnuteľné TRBLIETAVÉ líčenie? Sledujte dychberúce inšpirácie PLUS návod, ako na to!

Na Silvestra sa lesknú nielen výklady, dekorácie, ale aj vaše krásne šaty, nechty či mejkap. Na toto si však dajte pozor!
  • Zdroj: Instagram / @patidubroff, @jennakristina

Na Silvestra sa lesknú nielen výklady, dekorácie, ale aj vaše krásne šaty, nechty či mejkap. Na toto si však dajte pozor!

Trblietky na pery sú najjednoduchšou voľbou

Ak máte citlivé oči alebo sa vám trblietavé líčenie očí vôbec nepáči, trblietavý rúž dokáže zázraky a dodá vzhľadu niečo navyše. Rúže, ktoré už obsahujú trblietky, môžete naniesť buď priamo na pery, alebo ich navrstviť na bežný rúž.

Bude to o ilúziách: Dievčence, objavte NAJHORÚCEJŠIE TRENDY nechtového umenia pre rok 2023! Zobraziť článok

Zvyšok vášho líčenia môže byť minimalistický, napokon, vaše pery budú v tomto looku obzvlášť výrazné vďaka trblietkam. Čo je dokonalý úvod k ďalšiemu tipu…

Niekedy je menej trblietok viac

Otázka, ktorá sa vynára pri aplikácii trblietavého púdru alebo trblietavého očného tieňa. Koľko je už príliš? V zásade je vždy lepšie začať opatrne, naniesť pár trblietok štetcom na púder alebo štetcom na očné tiene, podľa toho, kam trblietky chcete aplikovať.

Postupne môžete pridať viac, no pozor! S citom! Keď už nanesiete priveľa trblietavých produktov, nie je také ľahké prebytočné trblietky opäť odstrániť.

Dbajte na precíznosť líčenia očí

Ako už bolo spomenuté, najprv by ste mali naniesť primer na očné tiene, pretože vám pomôže s presnou aplikáciou trblietok a zaistí, aby trblietky zostali tam, kde majú - nerozmazávajú sa v okolí viečka a neopadávajú na líca i oblečenie. Pokračovanie na ďalšej strane.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});