Ako vytvoriť neprehliadnuteľné TRBLIETAVÉ líčenie? Sledujte dychberúce inšpirácie PLUS návod, ako na to!

Na Silvestra sa lesknú nielen výklady, dekorácie, ale aj vaše krásne šaty, nechty či mejkap. Na toto si však dajte pozor!
  • Zdroj: Instagram / @patidubroff, @jennakristina

Na Silvestra sa lesknú nielen výklady, dekorácie, ale aj vaše krásne šaty, nechty či mejkap. Na toto si však dajte pozor!

Tento trend je ako stvorený na skutočné pútavé momenty, sviatky a žiarivé oslavy konca roka. Ale ako nalíčiť extravagantné trblietky tak, aby vyzerali atraktívne a pokiaľ možno bez toho, aby sa nakoniec trblietalo úplne všetko?

Už počas kúpy dobre zvažujte, čo očakávate a aký efekt chcete dosiahnuť. Na toto si určite poriadne posvieťte:

Na oči použite krémové alebo tekuté trblietavé textúry

Ešte ste sa neodvážili vyskúšať trblietavé líčenie očí? Žiadny problém, pretože s krémovým očným tieňom s trblietkami ho nanesiete jednoducho. Tekuté textúry sú skvelým spôsobom, ako prvýkrát otestovať trblietky. Vďaka tekutej konzistencii vydrží očný tieň dlho a nerozmaže sa tak rýchlo.

Zoznámte sa s TOP beauty vychytávkami: Vizážisti celebrít predstavili kľúčové trendy v mejkape pre nový rok Zobraziť článok

Aplikácia je hračka, pretože textúry sa nedrolia a neopadávajú na líca. Ďalším spôsobom, ako ukázať svoje oči, sú trblietavé očné linky.

Pre tie, ktoré uprednostňujú niečo jemné, je vhodné nalíčiť oči bežným očným tieňom a na viečko naniesť len tenkú vrstvu glitrového produktu alebo trblietky umiestniť len do vnútorného kútika oka. Rozhodne to nebude cez čiaru a napriek tomu zaručene upútate pozornosť! Pokračovanie na ďalšej strane.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});