Jennifer Garner vyrazila ostatným dych svojou dospievajúcou dcérou Violet: VAU, tá podoba!

Prvého decembra nezačal len nový mesiac, je to deň, kedy oslavuje narodeniny aj najstaršia dcéra bývalého hollywoodskeho páru Bena Afflecka ...

Prvého decembra nezačal len nový mesiac, je to deň, kedy oslavuje narodeniny aj najstaršia dcéra bývalého hollywoodskeho páru Bena Afflecka (50) a Jennifer Garner (50).

Fotogaléria

Jennifer aj Ben chceli svoje deti uchrániť od zbytočnej pozornosti médií. Hrdí rodičia ich len veľmi sporadicky ukazujú na svojich sociálnych profiloch. Rovnako tak sa spolu nezvyknú objavovať na verejnosti, ale pozvánka do Bieleho domu sa jednoducho neodmieta.

Mladá dáma po mame zdedila pôvabné črty tváre a hlavne neodolateľný úsmev. Zatiaľ nie je známe či pôjde v stopách svojich rodičov. Tí sa rozviedli, keď mala 9 rokov. Po ňom ostala Violet, spolu s dvomi mladšími súrodencami, prevažne v starostlivosti matky.

Nicole Kidman, Katy Perry, Angelina Jolie
Poznáte koníčky známych ženských celebrít? NAJVIAC zo všetkých prekvapila Nicole Kidman Zobraziť článok

Miluje hrať futbal, rada tancuje, jazdí na koni a číta knihy. Ak čakáte, že po vzore ostatných rovesníkov je závislá na sociálnych sieťach, pravda je celkom opačná.

Jennifer Garner (hviezda filmov ako Deň matiek, Klub poslednej nádeje, Všetky moje ex, Juno: Nezrelá na dieťa či Chyť ma, ak to dokážeš) má byť od roku 2018 vo vzťahu s podnikateľom v oblasti gastronómie Johnom Millerom.

Jennifer Lopez a Ben Affleck sú už svoji
J.Lo opísala, ako prebehol svadobný obrad: "Najlepšia noc nášho života," tvrdí Zobraziť článok

Ben Affleck (Liga spravodlivosti, Otec na plný úväzok, Výplata, Pearl Harbor či Dobrý Will Hunting) sa po rozvode a problémoch s alkoholom vrátil k starej (zjavne nehrdzavejúcej) láske, ktorou je od roku 2022 božská J.LO.

Jeden nápoj krásna Jennifer Lopez nepije
Vie, ako na krásnu pleť! Tento nápoj Jennifer Lopez NIKDY nepije Zobraziť článok

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});