Už žiadne plytvanie! Skvelé tipy ako využiť ZVYŠKY z kuchyne: Pomôžete sebe či rastlinám a UŠETRÍTE!

Výrobky s uplynutým dátumom minimálnej trvanlivosti končia v odpade bez toho, aby sa najprv skontrolovalo, či sú ešte použiteľné, A to ...

Výrobky s uplynutým dátumom minimálnej trvanlivosti končia v odpade bez toho, aby sa najprv skontrolovalo, či sú ešte použiteľné, A to je chyba.

Fotogaléria

Jablkové šupky

Ostávajú po pečení koláčov ale i po deťoch. Nemusíte šupky hneď vyhadzovať – urobte si z nich jablkový čaj! Jednoducho ich zalejte vodou, pridajte badián alebo škoricu, povarte 10 minút a nechajte 20 minút odstáť. Hotovo. Môžete pridať med, citrón alebo zázvor.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});