V rovnakom čase plodil deti s viacerými ženami: Oscarový Anthony Quinn mal na konte 100 filmov a 12 potomkov!

Pre svoj exotický vzhľad bol často vyberaný do úloh zločincov, tajomných cudzincov, drsných revolucionárov alebo zloduchov.

Pre svoj exotický vzhľad bol často vyberaný do úloh zločincov, tajomných cudzincov, drsných revolucionárov alebo zloduchov.

Fotogaléria

Plodné bolo aj jeho súkromie. Z prvého manželstva s herečkou Katherine De Mille (1937 – 1965) sa narodilo päť detí, no prvé sa nedožilo ani troch rokov. Jeho svokor bol predtým Quinnovým režisérom.

V mnohých prípadoch neboli obaja odborne ani politicky na rovnakej vlne, ale svokrovi sa určite najviac nepáčilo, že v posledných rokov manželstva s jeho dcérou splodil Anthony dve deti aj inej žene.

Beyoncé, Jay-Z, Brad Pitt a Jennifer Aniston
Najextrémnejšie milostné trojuholníky v šoubiznise: Viete, ktoré celebrity podviedli či boli podvedené? Zobraziť článok

Tou bola talianska kostýmová návrhárka Jolanda Addolori. Ich manželstvo uzavreté v roku 1966 sa skončilo rozvodom až v roku 1997, ale počas tohto obdobia mu porodili dve deti ďalšie dve ženy.

Hoci Jolanda rok po svadbe porodila ich tretie spoločné dieťa, potom, ako bolo Anthonyho zvykom, mal deti už len s inými ženami (Friedel Dunbar, Kathy Benvino) vo veku 78 a 81 rokov.

Svoje najmenšie deti si veľmi neužil. Anthony Quinn (†86) nakoniec ako filmový herec, sochár, spisovateľ, režisér, maliar a multiotec zomiera 3. júna 2001 na zápal pľúc v bostonskej nemocnici.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});