Ako vyzerajú 30 rokov NESTRIHANÉ vlasy? Sexi Ukrajinku jej hriva dávno prerástla, teraz má milé nasledovníčky

Milióny dievčatiek na celom svete sa nevedelo nabažiť fiktívnej disney princeznej Rapunzel. A zdá sa, že jej vzhľadu podľahli aj niektoré ...

Milióny dievčatiek na celom svete sa nevedelo nabažiť fiktívnej disney princeznej Rapunzel. A zdá sa, že jej vzhľadu podľahli aj niektoré mamičky.

Fotogaléria

Tu ale vlasatý príbeh nekončí. Alona je mamičku dvoch milých dcér. Radosť jej robia 10 ročné dvojičky Valéria a Miroslava, pre ktoré je vzorom aj v dĺžke vlasov. O tej sa v rodine ani nediskutovalo, na základe jednomyseľného rozhodnutia im ich ešte nestrihali.

"Pozerajú sa na svoju mamu, som pre ne príkladom, ktorý môžu obdivovať. Milujú našu rodinu dlhovlasých dievčat."... "Už tri roky po sebe sa zúčastňujú súťaží dlhých vlasov a hrdo reprezentujú našu rodinu, keď vyhrali prvé miesto."

Dominika Mirgova
Dopadlo to DOKONALE, napísala Dominika Mirgová a ukázala svoj nový účes! Zobraziť článok

Krásna Alona je hviezdou medzi dlhovláskami aj na sociálnych sieťach, kde ju sledujú státisíce ľudí. Ženy pre neskutočné vlasy, muži pre jej sexi postavu.

Na tematické fotky a videá si často najíma profesionálnych fotografov, ktorí ju nasnímajú v rozprávkových scenériách.

PS: Chlapi asi trochu súcitia s jej manželom Alexandrom, ktorý musí doma často čistiť upchaté odtoky plné vlasov po svojich troch „Rapunzelkách“. Viac v galérii.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});