Nový hviezdny párik? Emily Ratajkowski bola prichytená na rande: Prekvapí vás, kto je ten šťastný!

Informácie z posledných dní nasvedčujú tomu, že modelka Emily Ratajkowski tvorí pár s komikom Petom Davidsonom.

Informácie z posledných dní nasvedčujú tomu, že modelka Emily Ratajkowski tvorí pár s komikom Petom Davidsonom.

Fotogaléria

Nedávno ich pristihli na rande v New Yorku a o pár dní neskôr už boli zverejnené ich spoločné fotografie. Ide len o klebety?

Pete Davidson mal veľa vzťahov so známymi ženami. Stretával sa s Arianou Grande, Kaiou Gerber, Phoebe Dynavor aj Kim Kardashian. Ak sa aj vy, ako mnohí iní používatelia sociálnych sietí pýtate, čo na ňom vidia - jedna zo sestier Kardashian vysvetlila, že je mimoriadne šarmantný a starostlivý.

Tvorcovia profilu @deuxmoi informovali, že modelka a komik boli nedávno na rande v New Yorku, konkrétne v Brooklyne. Údajne sa držali za ruky a pôsobili šťastne.

Brad Pitt
Nie je to Emily Ratajkowski: Internet valcujú fotky Brada Pitta s krásnou brunetkou. Aha, s kým ho prichytili! Zobraziť článok

Us Weekly krátko po zverejnení týchto odhalení uviedol, že hviezdy boli spolu v kontakte už niekoľko mesiacov. Ich vzťah je ešte v plienkach, no všetko nasvedčuje tomu, že sa majú veľmi radi. Ba čo viac, informátor spomínaného portálu prezradil, že modelka je fanúšičkou Petovho humoru a imponuje jej aj jeho inteligencia. Pokračovanie na ďalšej strane.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});