56-ročná Halle Berry potešila fanúšikov v slávnej sexi bielizni: Je taká horúca, že by to malo byť trestné, píše fanúšik

Aj po dvoch deťom má stále hriešne dobrú postavu, ktorú si udržiava zdravou životosprávou a pravidelným cvičením. Málokto by jej hádal ...
  • Galéria8
  • Zdroj: Northfoto, Instragram / @halleberry

Aj po dvoch deťom má stále hriešne dobrú postavu, ktorú si udržiava zdravou životosprávou a pravidelným cvičením. Málokto by jej hádal 56 rokov.

Fotogaléria

Halle ste mohli vidieť v oceňovaných filmoch Ples príšer, Posledný skaut,  Gothika, Swordfish: Operácia Hacker, bondovke Dnes neumieraj či Atlas mrakov. Naopak, za úlohu sexi mačacej hrdinky Catwoman dostala filmovú anticenu – Zlatú malinu.  

V súkromí sa stihla už trikrát vydať. Prvé „áno“ povedala profesionálnemu bejzbalovému útočníkovi Davidovi Justicemu (1992 – 1997), toho vystriedal spevák a herec Eric Benét (2001 – 2005), neskôr francúzsky herec Olivier Martinez. Aktuálne je šťastná, jej partnerom je americký spevák Van Hunt.  

* Dorothy Jean Dandridge bola americká herečka, speváčka a tanečnica. Je prvou afroamerickou filmovou hviezdou, ktorá bola nominovaná na Oscara v kategórii najlepšia herečka za výkon vo filme Carmen Jones. Halle ju stvárnila v životopisnom dramatickom filme Introducing Dorothy Dandridge (1999), za ktorý dostala v kategórii najlepší ženský herecký výkon ceny Emmy a Zlatý Glóbus.

Viac fotiek v galérii!

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});