Sebaľútosť, hejt, zosmiešňovanie: 3 typy TOXICKÝCH užívateľov, ktorí vám na sociálnych sieťach ničia život: Máte ich medzi priateľmi?

Kyberšikana, ponižovanie, nenávisť a dezinformácie sa stali štandardom online sveta. Ocitli ste sa už aj vy pod paľbou neprajných užívateľov ...

Kyberšikana, ponižovanie, nenávisť a dezinformácie sa stali štandardom online sveta. Ocitli ste sa už aj vy pod paľbou neprajných užívateľov sociálnych médií?

Fotogaléria

Sociálne siete dokážu v ľuďoch prebudiť to najhoršie. Je to spôsobené kombináciou mozgového systému odmeňovania, ktorý je nadšený z online uznania a anonymity, ktorú ponúkajú sociálne siete.

Ako reagovať? Jednoducho neodpovedajte. Už viete, že títo užívatelia majú problém sami so sebou a malicherné dohadovanie s nimi by vás zbytočne obralo o čas. Neovplyvníte ich, nechcú diskutovať. Chcú len upútať.

Takto vyzerá toxické správanie: Ak robí muž na prvých stretnutiach toto, zbystrite! Zobraziť článok

Premyslite si, čo svetu ukazujete a stojte si za tým. Nemažte svoje príspevky, za vaše šťastie, pohodu, výlety či priateľov sa hanbiť nemusíte. Zostaňte verná svojim hodnotám, názorom a zamerajte sa na pozitívne ohlasy.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});