"Jej krása je okázalá a exoticky príťažlivá..." Tajomná žena, o ktorej spieva Johnny Depp, sa preslávila v československom filme!

Johnny Depp naďalej predvádza svoj hudobný talent! V najnovšej balade vzdáva hold jednej z najkrajších herečiek všetkých čias a málokto ...

Johnny Depp naďalej predvádza svoj hudobný talent! V najnovšej balade vzdáva hold jednej z najkrajších herečiek všetkých čias a málokto tuší, že je úzko spätá s našimi končinami.

Fotogaléria

O psychickej nerovnováha svedčí aj jej časté striedanie partnerov. Vydala sa celkom šesťkrát a mala tri deti, o ktoré sa nikdy príliš nestarala. Zomrela osamelá 19. januára 2000 na Floride. Jej syn Anthony Loder jej popol rozprášil vo Viedenskom lese presne tak, ako si želala.

Aj keď sa zdá, že hviezda Hedy Lamarr zhasla príliš rýchlo a jej potenciál nebol nikdy celkom naplnený, patrí jej jedno vzácne prvenstvo. Ako jediná herečka v histórii dostala v USA čestné uznanie za zásluhy o rozvoj elektrotechniky.

Stála pri zrode mobilného telefónu a systému prenosu rádiových vĺn, ktoré mali slúžiť k navádzaniu torpéd. Tento princíp funguje dodnes – v GPS, satelitných televíziách či mobilných sieťach.

Public Enemies
Vyznáte sa v kariére Johnnyho Deppa? Schválne, či poznáte odpovede na tieto otázky Zobraziť článok

This Is A Song For Miss Hedy Lamarr: singel bol vydaný 9. júna 2022 a vzišiel z pera Johnnyho Deppa a hudobníka Tommyho Henriksena. Obaja sú členmi kapely Hollywood Vampires, ktorá sa 20. júla 2023 v plnej zostave predstaví na koncerte vo Zvolenskej Slatine.

Pozrite si FOTKY Hedy Lamarr v GALÉRII.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});