Pravá tvár Alaina Delona: Nesmelý, rezervovaný, so zlatým srdcom! Jeho život ovládla samota, týmto všetkým si prešiel

Bol som veľký búrlivák, bez akejkoľvek disciplíny, preto som bol všade na rane. Všade. Bol som taký malý divoký netvor. - Alain Delon

"Bol som veľký búrlivák, bez akejkoľvek disciplíny, preto som bol všade na rane. Všade. Bol som taký malý divoký netvor." - Alain Delon

Fotogaléria

Pred kamerou sa objavil prvýkrát v roku 1949 ako 14-ročný a ukázalo sa, že matka jeho talent správne odhadla: „Myslím si, že za všetko, čím som sa počas kariéry stal, mi umožnili vlohy po mame. Bola úžasne krásna a túžila byť herečkou." Hoci išlo o malú amatérsku úlohu, v živote Delona má nezastupiteľnú rolu. Prvýkrát sa priblížil k fenoménu, ktorý sa stal jeho osudom.

Stal sa sebavedomejším a čoraz viac si začal uvedomovať svoj výnimočný zjav. Jamky v lícach, hlboké chladné oči, dokonalý a žiarivý chrup... Sálala z neho zvláštna sila a charizma, ktorú naplno zužitkoval vo svojej oslnivej hereckej kariére. "Pokladal som sa za muža, pritom som bol iba blbeček, ktorý sa chcel rovnako, ako ostatní, iba vyťahovať," priznal s odstupom.

Aj keď sám seba hodnotí ako nevyrovnaného a nepolepšiteľného divocha, iný pohľad na vec ponúkol Alainov armádny spolubývajúci Raymond Blasto: „Nebol vždy taký, aký je dnes. Bol dosť nesmelý, rezervovaný, naozaj fajn chalan so zlatým srdcom." Pokračovanie na ďalšej strane.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});