Vedci odhalili tajomstvo úspešných vzťahov: Viete si predstaviť, že by ste robili TOTO? V zmysle zachovania lásky by ste mali!

Ak chcete zostať spokojní v dlhodobom romantickom vzťahu, zaspomínajte si. Pripravte sa však na to, že ľahké to nebude.
  • Zdroj: Getty/gilaxia

Ak chcete zostať spokojní v dlhodobom romantickom vzťahu, zaspomínajte si. Pripravte sa však na to, že ľahké to nebude.

Spomienky na šťastné chvíle dvojiciam pripomínajú hodnotu ich vzťahu, všetko, čo spoločne zažili a prežili, s čím bojovali a čo sa z toho naučili.

Ste upratovačkou, pestúnkou aj kuchárkou vášho chlapa? UŽ DOSŤ, vo vzťahu potrebujete hranice! Tipy, ako si ich vytvoriť Zobraziť článok

Takže, ak váš partner náhle dostane nostalgickú náladu, nebojujte proti tomu. Pripojte sa. A ak tieto spomienky nevyvolá sám, začnite rozhovor vy. Spoločné zdieľanie príjemných spomienok na časy minulé je dobrý spôsob, ako si udržať silné a láskyplné puto!

Každá minca má dve strany

Ale pozor, spomienky na šťastie vás môžu priviesť k nespokojnosti s jeho súčasnou podobou. Nevešajte hlavu a neberte to ako negatívum. Práve naopak. Oslovte láskyplne svojho partnera, povedzte mu, čo ste si všimli a navrhnite vhodné riešenia. Môže to byť rande, dovolenka, spoločný kurz, hocičo, čo by ste si radi oživili – vnesiete tým do vzťahu svieži vánok.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});