Počas obdobia Dušičiek sa aj u nás udomácnila americká tradícia domáceho vyrezávania tekvíc, ktorým sa radi prehrajú hlavne šikovné deti a zruční dospelí.
Fotogaléria
K druhým spomínaným patrí pani Babs Costello, ktorá vytvára obsah pre svoj tiktokový profil @brunchwithbabs.
Čiperná seniorka sa popri receptoch neváha podeliť ani o osvedčené rady. K nim patrí aj to, že tekvicu radšej vyrezávajte v lone, namiesto na stole. Ďalšie odporúčanie sa viaže k postupu prác – začínajte vyrezávať zdola a nie zhora.
Veľmi praktickým je využitie ručného mixéra, ktorý si rýchlo a ľahko poradí s uvoľnením semienok. Tie potom už len vyberiete polievkou lyžicou.Tento nápad dokonca úspešne otestovala aj herečka Jennifer Garner.
Pokračovanie na ďalšej strane.