Dotýkať sa vlasov už nie je sexi, ani silený úsmev: Kočky, vyhnite sa týmto 5 chybám, v životoch SILNÝCH ŽIEN nemajú miesto!

Dobrú povesť si netvoríte iba tým, čo hovoríte, mnohé ovplyvnia drobnosti, ku ktorým dochádza celkom podvedome. Pevný stisk ruky je základ. ...
  • Zdroj: Getty/Ridofranz

Dobrú povesť si netvoríte iba tým, čo hovoríte, mnohé ovplyvnia drobnosti, ku ktorým dochádza celkom podvedome. Pevný stisk ruky je základ. A ďalej?

2. Outfit ako štít

Stáva sa vám, že občas použijete svoje doplnky ako bariéru medzi vami a vašou spoločnosťou? V prípade, že to robíte vedome, pretože práve po ceste z nákupu nemáte chuť na očné kontakty, v poriadku. Ak však chcete urobiť dobrý dojem a prezentovať sa ako sebavedomá žena, v prvom rade sa zbavte slnečných okuliarov v interiéri.

Veronica Ferraro je vo svete módy pojem.
Krásna Talianka predviedla TOP outfity na jeseň: Tieto kombinácie musíte odkukať! Zobraziť článok

Nemajú svoje opodstatnenie, pôsobia nedôveryhodne a ľuďom s ktorými udržujete konverzáciu, môžu byť nepríjemné. To isté platí o taškách a kabelkách, ktoré držíte priamo pred sebou. Vašim konverzačným partnerom tým vysielate signál, že sa v ich spoločnosti necítite dobre a ste neisté.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});