Horoskop na tento týždeň: Lev si má dať do poriadku súkromie, Strelec stretne nečestných ľudí. A s kým sa pohádajú Ryby?

Týždeň prinesie mnoho prekvapení, niektorí zarobia a ani nebudú vedieť ako, no iní sa narobia a ostane to bez odmeny. Ani vo vzťahoch ...

Týždeň prinesie mnoho prekvapení, niektorí zarobia a ani nebudú vedieť ako, no iní sa narobia a ostane to bez odmeny. Ani vo vzťahoch to nebude ideálne, prečítajte si náš týždenný horoskop.

Fotogaléria

Baran

Vzťahy

Trochu vás našponuje dotieravý príbuzný, ktorý vás omylom bude považovať za milionára, ktorý by mu mohol požičať nejakú „maličkú“, no prinajmenšom kozmickú sumu. Priatelia čakajú na vašu priazeň a lásku.

Peniaze – práca

Užite si života. Je vhodný čas okrem práce i na relaxáciu, tanec, duchovné štúdium, naplnené meditáciami a putovaním po astráli. Nájdite si čas i na svoje záľuby. Nakreslite si nejakú mandalu alebo obrázok.

Zdravie

Dariť sa bude cyklistom, ktorí len tak vysadli na bicykle, a zrazu zistili, že to nie je len tak, bez námahy. Sústredíte sa aj na posilňovanie či plávanie. Nezabudnite vypiť dostatočné množstvo vody, Po večeroch sa započúvajte do hudby.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});