Táto herečka je aktuálne NAJKRAJŠOU ženou sveta, tvrdí známy plastický chirurg! Ale na zozname sú aj ďalšie

Preferencie ženskej krásy sa priebežne menia, ale zlatý rez je nadčasový. Rokmi osvedčená  geometrická technika sa využíva aj na zisťovanie ...

Preferencie ženskej krásy sa priebežne menia, ale zlatý rez je nadčasový. Rokmi osvedčená geometrická technika sa využíva aj na zisťovanie fyzickej dokonalosti.

Fotogaléria

Dr. De Silva k novému zoznamu uviedol: „Jodie Comer bola jasným víťazom, keď boli všetky prvky tváre merané na fyzickú dokonalosť. Mala najvyššiu celkovú hodnotu polohy nosa a pier so skóre 98,7 %, čo je len 1,3 % od dokonalého tvaru. Mala tiež najvyššie skóre za šírku a dĺžku nosa a bola blízko vrcholu za tvar pier a polohu očí. Jej brada je krásne tvarovaná a jej celkový tvar tváre je naozaj silný. Jediný prvok, za ktorý bola horšie bodovaná, bolo obočie, ktoré dosiahlo priemerné skóre 88 %."

Sarah Jessica Parker
Veľké, krivé, neforemné: Tieto hviezdy sú so svojimi nosmi spokojné, skalpel rázne odmietli! Zobraziť článok

Jodie tak teraz z pomyselného trónu zosadila Bellu Hadid, ktorá má stále najdokonalejšie oči. Naopak najdokonalejšie pery vlastní speváčka Zendaya.

Jodie Comer (29) je úspešnou britskou herečkou. Na konte má účinkovanie vo viacerých filmoch a seriáloch. Niektoré nominácie na filmové ceny premenila na výhru, ako napr. v roku 2019 získala cenu Emmy za Najlepší ženský herecký výkon v hlavnej úlohe v dramatickom seriáli - Killing Eve (Na muške). K tomu sa patrí spomenúť aj dve ceny BAFTA za Najlepšiu herečku v dramatickom seriáli - Killing Eve (2019) a Help (2022).

V decembri 2018 herečku zaradil britský magazín Vogue do zoznamu „Najvplyvnejších dievčat roku 2018“, a o dva neskôr ju pridal časopis Forbes do svojho každoročného zoznamu „30 pod 30“.

* Zlatý rez krásy Phi pochádza z európskej renesancie. Umelci a architekti používali rovnicu – ako pomôcku pri vytváraní svojich majstrovských diel. Vedci odvtedy upravili matematický vzorec, aby vysvetlili, čo robí človeka krásnym. Zmeria sa dĺžka a šírka niekoho tváre a potom sa výsledky rozdelia. Ideálny výsledok je cca 1,6.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});