Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Sex s viacerými mužmi naraz: Krásky, ktoré prežili horúci GRUPÁK, ale aj také, ktoré ostali len pri vlhkých snoch!

Opäť jedna z tých ankiet, kde odpovede sumarizujeme neskutočne dlho, lebo nie každá žena sa k takejto téme bez okolkov prizná. Ale ako ...

Opäť jedna z tých ankiet, kde odpovede sumarizujeme neskutočne dlho, lebo nie každá žena sa k takejto téme bez okolkov prizná. Ale ako sa hovorí, keď to „ostane iba medzi dievčatami...“

Fotogaléria

„Nemala som viacerých, a teraz tak narýchlo neviem, či by som s tým súhlasila. Záleží to od okolností, miesta, nálady, akí by to boli konkrétne muži… Fakt neviem.“ (Silvia, 27)

„Zatiaľ iba raz, a bolo to úúúplne super. Cítiť v sebe naraz dva mladé pružné chvostíky bol zážitok na celý život. Skúsila by som to opäť, ale nie každý chlap znesie v trojke iného. Manželovi to nemôžem navrhnúť ani zo žartu.“ (Alexandra, 35+)

„Ešte nie, ale nebránila by som sa tomu. Vo filmoch si to baby celkom užívajú, môže to byť fajn aj naživo.“ (Ľubka, 26)

Masáž, dlhšia PREDOHRA, erotické hry či niekto ďalší do trojky: Pikantná anketa odhalila, čo CHÝBA Slovenkám v posteli! Zobraziť článok

„Keď som ešte bola mladá a krásna, tak na podnikovom školení o mňa javili na večernej zábave záujem dvaja fešní kolegovia. Čo to sme popili, a ráno sa zobudili na jednej posteli. Bolo to pekné.“ (bez mena a veku)   

„Som už dlhšie rozvedená, tak také malé oživenie pod perinou by som privítala. Ale to viacerými by som zredukovala na max. dvoch. Jedným otvorom predsa treba aj dýchať.“ (Mária, 49)

„Otázka na telo, len čo je pravda. Nemala som, videla som, ale či by som také aj chcela? Asi 50 na 50, podľa toho, ako by sa dohodlo telo s mozgom, hihi.“ (Veronika, 36)

A ako je to s našimi zvedavými čitateľkami? Dáte nám svoje malé priznanie?

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});