Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

ŠOKUJÚCE sexuálne praktiky zo sveta: Chatrče lásky, mnohomužstvo, ale aj sex 13-ročných chlapcov so staršími ženami

Stáročia ľudskej sexuality a izolácia rôznych skupín zapríčinila vznik neskutočných erotických zvyklostí, ktoré sa zachovávajú celé generácie, ...

Stáročia ľudskej sexuality a izolácia rôznych skupín zapríčinila vznik neskutočných erotických zvyklostí, ktoré sa zachovávajú celé generácie, a predkovia ich zachovali aj formou malieb či rytín.

Fotogaléria

Bizarné zvyky majú aj v západoafrickom kmeni Wodaabe. Tu sa dievčatá vydávajú už v detstve a počas každoročného festivalu Gerewol sa muži ozdobia prepracovaným mejkapom a pokúšajú sa ukradnúť manželku iného muža. Ak uspejú, vznikne uznávaný zväzok. Len či to nebude tak, že nespokojní muži tie ženy „dovolia“ ukradnúť.

Počuli ste termín polyandria? Jedná sa o mnohomužstvo, ktoré sa praktizuje napríklad v niektorých nepálskych kmeňoch v Himalájach. Stáva sa, že žena tak má za manželov dvoch či viacerých bratov z jednej rodiny. Z nedostatku žien a kontrole pôrodnosti na obmedzenej poľnohospodárskej pôde rodiny sa to môže javiť ako doslova šalamúnske riešenie.

Masáž, dlhšia PREDOHRA, erotické hry či niekto ďalší do trojky: Pikantná anketa odhalila, čo CHÝBA Slovenkám v posteli! Zobraziť článok

Oslava Pon na Jáve je asi rajom swingerov. Pri tomto sviatku si všetci užijú noc plnú sexu bez viny z nevery. Počas Pon vo svätyni Mount Kemukus totiž musia mať účastníci pohlavný styk s niekým iným, než je ich manželka alebo manžel. Želanie šťastia sa im vraj splní len vtedy, ak budú mať sex s tou istou osobou na všetkých siedmich oslavách počas celého roka.

Trochu geograficky bližšie sa môže javiť zvyk z pseudo írskeho ostrova Inis Beag (vraj sa v skutočnosti jedná o malý ostrov Inisheer), kde sa ľudia milujú v spodnej bielizni. Či je v tom nejaký fetiš, alebo len to, že tu majú všetci stále naponáhlo, sa doteraz nepodarilo spoľahlivo zistiť.  

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});