Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Túžite po zajačikovi, zrelom mužovi alebo staršom pánovi: V akom veku sú ale muži najlepší v posteli?

Aj muži majú v živote rôzne etapy. Každá sa vyznačuje inou zrelosťou, intenzitou a dynamikou, vrátane tej sexuálnej.

Aj muži majú v živote rôzne etapy. Každá sa vyznačuje inou zrelosťou, intenzitou a dynamikou, vrátane tej sexuálnej.

Fotogaléria

40-55: S citom, vkusom a kreativitou

Čas, keď je viac príležitostí ako túžby. Vo väčšine prípadov muži v tomto období nie sú schopní viacerých sexuálnych triumfov a premilovaných nocí. Namiesto toho sa spoliehajú na jeden, ale lepší a hlbší sex. Sú schopní dlhej predohry a vedia uspokojiť partnerku.

Milé dámy, ak máte partnera v tejto vekovej kategórii, je dôležité nehanbiť sa mu povedať o svojich potrebách. Oplatí sa byť realistkou a neočakávať od milenca v strednom veku noc plnú vášne až do rána. Ak potrebujete viac sexu a nemáte ho dostatok, musíte nájsť alternatívne spôsoby, ako získať potešenie. Ak nechcete začať s neverou, tak na pultoch sex shopov máte množstvo zaujímavých erotických hračiek čo telo ráči.  

Horúca predohra pred orgazmickým nebom: Ruky, ústa, jazyk, ale aj porno nažhaví! Zobraziť článok

55+ : Zriedkavo a nie vždy

Tento vek je výstražným znamením pre sex. Vzrušenie neprichádza tak rýchlo, sex trvá kratšie ako s mladším partnerom, a určite zabudnite na nejaký sex maratón. Neodpisujte však pánov ani v tejto vekovej kategórii, sú medzi nimi aj takí, ktorí svojimi schopnosťami prekonávajú jedincov z predchádzajúcej kategórie.

Ženy s takýmito partnermi by mali poznať svoje hranice a nepreceňovať jeho silu. Obviňovanie zo slabého výsledku tu nie je na mieste. Strata mužnej sily je pre neho vždy veľkým stresom, preto sa snažte byť jemné a pozorné, aby ste mu opäť vliali silu a vášeň. Za odmenu vám rád ukáže, čo sa v ňom ešte skrýva.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});