Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Túžite po zajačikovi, zrelom mužovi alebo staršom pánovi: V akom veku sú ale muži najlepší v posteli?

Aj muži majú v živote rôzne etapy. Každá sa vyznačuje inou zrelosťou, intenzitou a dynamikou, vrátane tej sexuálnej.

Aj muži majú v živote rôzne etapy. Každá sa vyznačuje inou zrelosťou, intenzitou a dynamikou, vrátane tej sexuálnej.

Fotogaléria

26-30: Chcem a viem

Sexuálne uvedomelý vek, keď je túžba pod kontrolou a hormónov je stále dostatok. Premena z chlapca na muža je dokončená. Skúsenosti, ktoré má za sebou, mu už dávajú jasnú predstavu o tom, čo chce a ako môže potešiť svoju partnerku. Túžba po experimentovaní a niečom novom je však stále silná. Všetko je v súlade: rýchlo sa vzruší, dokáže premilovať noc a takmer bezchybne sa vie ovládať (rozumej, vie oddialiť ejakuláciu).

Je to výnimočný čas, keď sa môže od svojej partnerky učiť, kedy sa cíti najlepšie, pokiaľ ide o jej telo. Obaja chcú prekvapiť a zapôsobiť na náprotivok. Nebojte sa experimentovať, požiadajte ho, aby vyskúšal niečo nové pre vás aj pre neho. V tomto veku sú muži ochotní to urobiť, pretože kvantita ustupuje do úzadia a do popredia sa dostáva kvalita.

Ako zistiť, či vás skutočne miluje? Ak váš partner robí počas SEXU TOTO, máte vyhraté, je z vás hotový! Zobraziť článok

30-40: Všetko je možné, ak nie ste nervózne

Muži sa v tomto veku cítia slobodní v posteli s akoukoľvek ženou. Partnerky dokážu uspokojiť mnohými spôsobmi, sex sa mení z kvantity na kvalitu. Toto obdobie má jednu zvláštnosť: od 30. roku života im začína klesať hladina testosterónu a objavujú sa vonkajšie faktory, ktoré blokujú libido, ako napríklad únava po celodennej práci, rodinné problémy, prehra obľúbeného futbalového tímu… Všetky tieto stresové situácie ho môžu pripraviť o myšlienky a túžbu po intímnom zblížení, hoci nie na dlho.

V tejto kategórii si ženská polovička môže oddýchnuť a zabaviť sa. Už máte za sebou skúsenosti – viete, ako muža uspokojiť, a nielen to, tak si to užívajte a pre zmenu občas vneste do vášho sexuálneho života niečo nové: hry, filmy, nové miesta, a nezabudnite sa opýtať na jeho fantázie a túžby. Pravidelný sex v tomto veku je nudný a najčastejšie vedie k nevere.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});