Prvá dáma Ukrajiny s princeznou Kate: Toto stretnutie prekvapilo! Čo dámy riešili?

Na pondelkový pohreb Alžbety II. pricestovalo do Londýna množstvo vplyvných politikov z celého sveta. Medzi nimi bola aj manželka prezidenta ...
  • Galéria9
  • Zdroj: Instagram / @olenazelenska_official

Na pondelkový pohreb Alžbety II. pricestovalo do Londýna množstvo vplyvných politikov z celého sveta. Medzi nimi bola aj manželka prezidenta Ukrajiny.

Fotogaléria

Na oficiálnom instagramovom profile pani Zelenskej sa k dojímavému stretnutiu objavil text:

Keď Rusko spustilo totálny útok na Ukrajinu, ona a jej manžel okamžite demonštrovali svoju podporu našej krajine začiatkom marca návštevou Ukrajinského kultúrneho centra, ktoré sa stalo dobrovoľníckym centrom a poskytovalo pomoc násilne vysídleným ľuďom.

V smutný deň verejnej rozlúčky s Jej Veličenstvom kráľovnou Alžbetou II. prebehol vrúcny, príjemný rozhovor s princeznou z Walesu. Som hlboko vďačná za prijatie veľkého počtu našich ľudí a za osobnú pozornosť, ktorú im Jej kráľovská výsosť venovala.

Za bezprecedentnú podporu zo strany Veľkej Británie v našom boji proti útočníkovi – vojenskú, humanitárnu, politickú. Vyjadrujem hlbokú sústrasť kráľovskej rodine v súvislosti so stratou a ďakujem za príležitosť vzdať v mene všetkých Ukrajincov poslednú úctu Jej Veličenstvu kráľovnej.

Kráľovná Alžbeta II. mala o svojom pohrebe jasnú predstavu: Toto je jedno z jej posledných želaní Zobraziť článok

Olena Volodymyrivna Zelenská (*6.2. 1978) je manželkou súčasného ukrajinského prezidenta Volodymyra Oleksandrovyča Zelenskeho od roku 2003.  S budúci manželom sa zoznámila ako scenáristka v národnom vysielaní na Ukrajine. On bol v tom čase známym komikom a zabávačom. Zobrali sa po osem ročnej známosti. Spolu vychovávajú dve deti.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});