Veríte v mágiu čísiel? Tak potom by ste mali poznať aj tie anjelské, aby ste vedeli, čo vás čaká

Skôr, ako sa ponoríte do spojenia matematiky a mágie, musíte trochu sa pozrieť na numerológiu.

Skôr, ako sa ponoríte do spojenia matematiky a mágie, musíte trochu sa pozrieť na numerológiu.

Fotogaléria

Význam 444?
V numerológii číslo 4 znamená byť disciplinovaný a stáť si za svojím. Možno ste sa vyhýbali ťažkým rozhodnutiam, ale je čas postaviť sa im čelom. Nebojte sa však požiadať o pomoc, najmä ak vediete dlhodobý projekt. Vybudujte si základy s ľuďmi, ktorým dôverujete, a cesta pred vami bude oveľa jednoduchšia.

Najatraktívnejšie ženy sa narodili v týchto znameniach: Ste jednou z nich? Zobraziť článok

Význam 666?
Je čas pozrieť sa na veci z novej perspektívy, pretože tá terajšia, umožňuje negatívnym myšlienkam preťažovať vaše myslenie. Keď sa o seba nestaráme a nepozeráme sa do seba, často sa strácame v temnote. Ak ste narazili na toto anjelské číslo, potom musíte do svojho života pozvať pokoj.

Význam 777?
Vidieť opakované sedmičky je spôsob, ako vám vesmír hovorí, že energia okolo vás sa posúva a dochádza k duchovnému preladeniu. Toto šťastné číslo znamená, že šťastie je na ceste a váš prirodzený talent môže vidieť nové peňažné príležitosti, takže využite svoj prirodzený talent.

Význam 888?
Ak potrebujete pozitívnu energiu, potom je toto anjelské číslo pre vás. Podľa numerológov naznačuje nekonečný tok života a hojnosti. Vesmír je plný vrcholov a pádov, takže je dobré si zapamätať, že šťastie, ktoré prichádza s 888, tiež jedného dňa pominie. Hlavným posolstvom tohto je teda zodpovednosť – pripravte sa na nižšie uvedené situácie. Majte na pamäti, že v budúcnosti možno budete musieť urobiť rozpočet alebo sa obmedziť.

Napíšte na červený papier 9 želaní a uvidíte, čo sa stane: Tento rituál vám prinesie šťastie! Zobraziť článok

Význam 999?
Trojica deviatok predstavuje konce a nové začiatky. Predstavte si to ako staré príslovie: „Ak sa jedny dvere zatvoria, ďalšie sa otvoria". Opúšťame staré, aby sme vyrástli v lepšiu verziu nás samých. Úplne nová cesta je na obzore, a namiesto strachu by ste ju mali privítať s otvorenou náručou a srdcom. Vesmír je tu, aby vás po celú cestu podporoval.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});