Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Erotický večerníček na víkend: Pre nás oboch to bola krásna premiéra, akú si ešte asi zopakujeme

Letná dovolenka a zamilovaná dvojica je silná kombinácia na vzrušenie každého druhu. Ničnerobenie, teplo, drinky, more a minimum oblečenia ...

Letná dovolenka a zamilovaná dvojica je silná kombinácia na vzrušenie každého druhu. Ničnerobenie, teplo, drinky, more a minimum oblečenia sa niekde musia prejaviť.

Fotogaléria

„Are you ok?“ skúšam po anglicky, lebo doteraz sme nepoznali národnosť vedľajšieho páriku. „Ale jó, i´m ok,“ dostanem naozaj susedskú odpoveď aj geograficky. „Tak to môžeme po našom, súhlasíš? Som Nika,“ a podávam jej cez balkón ruku. „To je príma, jsem Žaneta,“ a konečne sa trochu usmiala.

„Čo sa stalo? Máš nejaké problémy?“ skúšam prísť veci na koreň. „To je na dlouho.“ „Tak ja skočím pre víno z minibaru, máme čas, odlietame až za štyri dni,“ skúšam ju upokojiť. „Může bejt, Niko,“ a utiera si uplakané oči.

„Je to vůl, síce prachatej, ale vůl. Já si chci na dovolené jěšte užít hodně sexu a… on tolik nemůže. Tak jsem podle něho obyčejná coura. Hajzl jeden,“ spustila Žaneta sama od seba. Z nasledujúceho vodopádu jej slov som spoznala celý milostný život, vrátane bývalých milencov. Dopili sme víno, rozlúčili sa a každá zapadla do svojej postele.

„Kde si bola v noci? Nevidel som ťa pri dlho sebe?“ pýta sa na raňajkách manžel. Tak som mu rozpovedala celú včerajšiu balkónovú story, keď ma zozadu ktosi objal a pobozkal na líce. „Ahoj sousedé, jak se vede? Já jsem Žaneta a podáva môjmu ruku… a pusu na líca. Máš skvělou ženušku, tak si hodně važ, nebo ti ji prěberu.“ 

„Ahoj, som Martin,“ a ostal ticho hľadieť na vysmiate blond zjavenie v tenkých bikinách. „Zatíííím, uvidíme se později."

„Tak to čumím moja. Ty máš ale fajn kamarátky,“ ešte nechápavo dodáva. "No mám, a rada sa podelím,“ dodávam. Síce nie dvojzmyselne, ale chlapi to chápu aj tak inak. „To by si bola zlatá,“ a zasnene prehltol dúšok čaju.

Večer ma od knihy prebralo silné buchnutie dier a výkrik „Hajzl jeden“. Asi som tušila o koho sa jedná. Čo som netušila, boli ďalšie udalosti. Prvou bolo zaklopanie na naše dvere.

„Můžu jít na chvíli k vám?“ opýtala sa uslzená Žaneta medzi dverami. "Jasné, poď." „Ten hajzl mě obvinil, že jsěm něco měla s hotelovým animátorem. Dnes ho nechci ani vidět, nebo ho nakopu.“ „Ale no, poď ku mne na objatie,“ prekvapila som vlastnou reakciou samú seba. „Si hodná, Niko." Pokračovanie na ďalšej strane. 

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});