Nová frajerka? Brad Pitt má randiť s jednou z najkrajších žien doby!

Sú krásni, úspešní, celosvetovo známi... a zdá sa, že aj zamilovaní. Aspoň o tom sa najnovšie šepká pri menách Brad Pitt a Emily ...

Sú krásni, úspešní, celosvetovo známi... a zdá sa, že aj zamilovaní. Aspoň o tom sa najnovšie šepká pri menách Brad Pitt a Emily Ratajkowski.

Fotogaléria

Web graziamagazine.com prišiel s pikantnou správou, že herec a modelka majú spolu randiť tajne. Po ešte čerstvej svadbe Bena Affecka a JLo by to bol ďalší zlatý párik vo výhľade.

Pritom Emily len nedávno požiadala o rozvod so svojím manželom hercom Sebastianom Bear-McClardom (2018 – 2022). Dôvodom mala byť jeho nevera.

Pár sa pritom poznal už dávnejšie, ale vzali sa len po deviatich dňoch (!) chodenia. Tomu sa povie rýchlosť. V roku 2021 privítali spoločného potomka Sylvestra Apolla.

Lišiak Brad tak prišiel s romantickou ponukou na rande v správnom čase. Emily si bližšie všimol už v roku 2020 na oscarovej párty Vanity Fair, ale bola vydatá, tak zostali iba pri priateľskej zábave. Obaja o vzájomnom vzťahu mlčia.

Brad Pitt na nemeckej premiére filmu Bullet Train
Brad Pitt sa postaral o poriadny rozruch na červenom koberci: BRAVO, toto nikdy predtým neurobil! Zobraziť článok

Brad Pitt (58) má zoznam svojich ex pekne dlhý, väčšinou na ňom figurujú známe mená: britská speváčka Sinitta, herečky - Shalane McCall, Robin Givens, Jill Schoelen, Elizabeth Daily, Christina Applegate, Juliette Lewis, Geena Davis, modelka Jitka Pohlodek, herečky Julia Ormond, Thandie Newton, Gwyneth Paltrow, Claire Forlani, Demi Moore, manželka – herečka Jennifer Aniston (2000 – 2005), manželka – herečka Angelina Jolie (2014 – 2019), herečka Sienna Miller, a nakoniec nemecká modelka Nicole Poturalski.

Emily Ratajkowski (31) má zoznam podstatne kratší - kreatívec a podnikateľ Andrew Dryden (2013 – 2014), muzikant Jeff Magid (2014 – 2017) a do tretice herec a producent Sebastian Bear-McClard (2018 – 2022).

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});