Jennifer Aniston pritvrdila: Jej fotku zo sprchy už videli milióny!

Obľúbená americká herečka Jennifer Aniston dlho odolávala Instagramu. Ale keď si konečne zriadila profil, tak nestačila počítať fanúšikov. ...

Obľúbená americká herečka Jennifer Aniston dlho odolávala Instagramu. Ale keď si konečne zriadila profil, tak nestačila počítať fanúšikov. Aktuálne ich má takmer 41 miliónov.

Fotogaléria

K popisu fotky nezabudla uviesť, že „niečo sa chystá 8.9.2022“. Ste zvedavé? Stačí sledovať jej oficiálny profil a byť v obraze.

Jennifer Aniston
Jennifer Aniston si obliekla biele mini: VAU, veď vyzerá o 20 rokov mladšie! Zobraziť článok

Jen si ostatnom čase zahrala v úspešných komédiách ako „Ja, knedlička“, „Vražda na jachte“ či „Deň matiek“. Celkom dobre sa uchytila aj snímka „Friends 25th: The One with the Anniversary“, kde sa herečka vracia ku koreňom legendárnej postavy Rachel zo seriálového hitu Priatelia.

Kariéru má rozbehnutú naplno, a našťastie sa jej darí. Trochu horšie je to v súkromí. Má za sebou dva rozvody s hollywoodskymi krásavcami. Najprv to bol Brad Pitt (2000 – 2005), a o pár rokov neskôr povedala áno aj Justinovi Therouxovi (2015 – 2017). Aktuálne je oficiálne nezadaná.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});