Mario Cimarro je otcom: Dievčatko dostalo krásne meno!

Misska Bronislava Gregušová porodila kolumbijskému hercovi Mariovi Cimarrovi prvé dieťa.

Misska Bronislava Gregušová porodila kolumbijskému hercovi Mariovi Cimarrovi prvé dieťa.

Fotogaléria

Bývalá finalistka Miss Slovensko z roku 2015 má s partnerom Mariom Cimarrom poriadny dôvod na radosť. Svoj augustový termín pôrodu stihla doslova v hodine dvanástej a na svet priviedla dievčatko s krásnym, no nevšedným menom - Briana (meno má pôvod v Írsku a znamená "ušľachtilá" a "vznešená"). 

Pozrite si galériu.

"Briana, vďaka tebe budú dni odteraz žiariť. A srdce času bez miery sa bude merať v tvojom svetle 31. augusta 2022," napísal herec pre svoju novorodenú dcéru na sociálnej sieti.

Príspevok obsahuje viacero sladkých momentiek ako aj poďakovanie odborníkom, ktorí pri pôrode asistovali: "Nesmierne ďakujeme lekárom a sestričkám, ktorí nás sprevádzali pri pôrode, a vám, ktorí ste nám posielali lásku a pekné priania na diaľku!"

Slovenka sa tehotenským bruškom pochválila celému svetu prostredníctvom svojho instagramového účtu. Prezradila aj to, že čaká dievčatko a sympatická dvojica tak mohla smelo nakupovať ružovú výbavičku. Milému páru môžeme len úprimne zagratulovať!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bee (@bronigregus)

Koho má vlastne Broňa doma? Mario Cimarro je kubánsky filmový a televízny herec známy z úspešných telenoviel ako Gata salvaje, Pasión de gavilanes a El cuerpo del deseo. Ako Juan Reyes zo Skrytej vášne, ktorú vysielali svojho času aj u nás, zrejme poriadne učaroval aj našej Broni.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});