Pocisková ukázala dokonale nalíčenú tvár: Najkrajšia slovenská herečka, reagujú fanúšikovia

Nové instagramové portréty Nely Pociskovej (31) naznačujú, ako vyzerá dokonalosť.

Nové instagramové portréty Nely Pociskovej (31) naznačujú, ako vyzerá dokonalosť.

Fotogaléria

Herečka publikovala sériu fotiek s hashtagom „Šatňovica“ na ktorých, okrem svojho vymakaného brucha, predviedla aktuálny beauty trend: zvýraznené, prirodzene pôsobiace obočie a nude pery. 

Zoe Kravitz dans la campagne de rouge a levres d'Yves Saint Laurent beauty
Horúce trendy v úprave obočia: Zoe Kravitz a Billie Eilish nosia najžiadanejšie tvary sezóny Zobraziť článok

V snahe dosiahnuť „Neline oblúky“ s klasickými očnými tieňmi nepochodíte, pretože prášok sa zachytí iba na miestach, kde máte chĺpky. K hviezdnemu looku treba viac!

Zabezpečte si profesionálnu sadu na úpravu obočia, ktorá obsahuje ceruzky rôznych hrotov, odtieňov a transparentný gél. A nezabúdajte na korektor. Ak sa chĺpky nachádzajú aj tam, kde ich práve nechcete, jednoducho ich zakryte.

"Nejhezčí slovenská herečka. A nejlepší," komentuje Pociskovej fotky fanúšik. "Nelinka, zlatíčko, si neskutočne krásna osoba. Si naozaj ako ten obrázok. Ďakujeme, že ťa máme, pretože si úžasná. Si tá najlepšia speváčka aj herečka. Tak úžasného a krásneho človeka som ešte nevidela." … "Ste veľmi atraktívna. Vďaka vám som začal sledovať NEMOCNICU," lichotia jej ďalší. 

Nela Pocisková
Nela vytasila vymakaný zadok: Najkrajší v slovenskom šoubize, reagujú fanúšikovia Zobraziť článok

Sme zvedaví, ako sa krásna mamina dvoch rozkošných detičiek Hektora (6) a Liany (4) predvedie nabudúce. Z jej aktuálnych príspevkov na sociálnej sieti je zrejmé, že „pritvrdzuje“. :-) 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});