Pociskovej fotka v BIELOM a láskyplné vyznanie: Svadba? Pýta sa fanúšik

Talentovaná Nela Pocisková čelí otázkam týkajúcich sa svadby.
  • Zdroj: Instagram / @pociskova.nela

Talentovaná Nela Pocisková čelí otázkam týkajúcich sa svadby.

Nela na svojom Instagrame reagovala na debut veľkolepej opery La traviata, v ktorej účinkuje otec jej detičiek, herec a spevák Filip Tůma. "Máš môj obdiv ako celý život ideš za svojím snom. Som hrdá, že som tam mohla sedieť a tlieskať za tvoj výkon, ale najmä za to, koľko si tomu obetoval. BRAVO!"

Meghan Markle
Meghan, to vážne?! Za TIETO kvetinové šaty vysolila takmer 6 000 dolárov Zobraziť článok

Pozornosť od krásneho vyznania však odviedol Nelin outfit. Štýlové biele šaty, v ktorých herečka pózuje v prostredí krásneho interiéru, podráždili fanúšikovskú predstavivosť. "Čo bude svadba?" Pýta sa Nelin sledovateľ v komentári pod fotkou, odpoveď však nedostal. 

U televíznych hviezd sa slovo "svadba" skloňuje už dlhý čas. Nela vlani Novému Času prezradila, že táto téma je stále otvorená a diskutujú o nej. „Áno, tento rok (2021) mal pekný dátum, ale prišla korona. Čakala som, nech sú deti trochu staršie, aby si to vedeli užiť s nami, uvidíme, čo prinesie ten ďalší rok…“ Na otázku, či by si hrdličky priali tretie bábätko, Pocisková reagovala takto: „Nateraz som veľmi spokojná, ale nikdy nehovor nikdy.“

Nela Pocisková
Nela Pocisková upozornila na nový trend: Keď uvidíte tie fotky, pochopíte! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});